Як скласти резюме?

Для того щоб влаштуватися на хорошу роботу, насамперед необхідно скласти хороше резюме. Як це зробити, я опишу в цій статті.

Резюме має просто читатись, на його прочитання має йти мінімальна кількість часу. У тексті резюме потрібно вказати всі ваші здібності, досягнення, вміння та навички.

У резюме не повинно бути нічого яскравого, текст має виглядати рівно, і написаний без помилок. Ваше резюме - це ваше обличчя і перше враження про вас, тому необхідно все оформити максимально акуратно. Розмір резюме має бути в межах однієї сторінки.

У резюме вживайте якнайбільше дієслів, для якоїсь іскри. Вживайте прості слова, не потрібно вносити до тексту наукові терміни. Обов'язково потрібно додавати до резюме фото.
Уважно перевірте свій текст на помилки, комп'ютери можуть помилятися, повірте. Кілька разів перечитайте своє резюме, потрібно, щоб воно звучало і передавало суть.

Резюме має бути офіційно ділового характеру. А також обов'язково подбайте про закінчення, перевагою буде наявність рекомендацій із попередніх місць роботи.